Chișinău +373 69793573
Bălți        +373 68440090
Lu-Vi: 8:00 - 17:00
Sm:    8:00 - 12:00
Du:     zi de odihna
Succesul vine la cei care muncesc cu pasiune și fac lucrurile cât mai bine posibil. Această lecție a învățat-o și Victor Lazăr care acum 15 ani era doar un simplu spectator în tâmplăria tatălui său aflată la periferia capitalei. Atunci a avut primele încercări de a-i da formă și culoare lemnului. În scurt timp a devenit un adevărat expert. Doar că nu a continuat sa meșteșugărească uși ca tatăl său, dar s-a aventurat să încerce ceva nou, și anume- să creeze stupi și rame pentru albini. Victor spune că primele încercări au fost un eșec, totuși nu a renunțat la ideie. A învățat din mers, cu fiecare pas își tot îmbunătățea produsele, astfel încât acum a ajuns să fie cel mai căutat de pe piața Moldovei. În toate pornirile sale creative, Victor este susținut de familie, mai ales, de soția sa, la fel, implicată în procesul de managent al afacerii.
Image

Ca urmare a dezvoltării, în 2013 a fost fondată întreprinderea ”Apinord” care deja producea mai multe feluri de stupi: de la cei mai simpli, orizontali, pâna la cele supraetajate. Primii stupi au fost din lemn de tei, dar cu trecerea anilor antreprenorul a observat că nu este suficient de rezistent la umiditate, așa că a trecut la pin și brad, lemn pe care continuă să-l aducă tocmai din Carpații ucaineni. Parca lucrurile mergeau strună, dar dorința de a-și suprinde clienții cu ceva nou nu-l lăsa în pace pe Victor. Așa că în anul 2015 a deschis un atelier de cusut și a început să producă echipament pentru apicultori. A adăugat în gama de produse câteva articole, cum ar fi: cămașă apicolă, mască, pălărie, holstic, perne pentru stupi și combinezon apicol. În present ”Apinord” este cel mai mare producător de echipamente pentru apicultură în Moldova.

          Unul dintre lucrurile, la fel, de importante în era tehnologiilor informaționale este site-ul personalizat. Beneficiarul nostrum a facut mai mult decât atât. Au creat un internet-magazin, astfel, incât să fie mai aproape de clienții aflați în orice colț al lumii. Istoria de business a soților Lazăr ne arată că ambiția și dorința de perfecționare dezvoltă afaceri de succes.

Lu-Vi: 8:00 - 17:00
Sm:    8:00 - 12:00
Du:     zi de odihna
Chișinău +373 69793573
Bălți        +373 68440090